Kontakt oss via skjema nederst på siden. Du kan også chatte med oss her på nettsiden (nederst i høyre hjørne) eller du kan ringe oss på tlf: +47 23654377

Om oss

I Skolelyd møter du eiere og ansatte som brenner for å levere deg og din skole det beste hodetelefoner har å by på. 

Vår spesialisering innen hodetelefoner tilpasset bruk på skole, for barn og til undervisning er vår styrke og deres fordel. Dette er det eneste vi driver med, og på grunn av et fantastisk samarbeid med skoler i hele Norge gjør dette at vi lærer og blir bedre hver eneste dag! 

Hvordan ble Skolelyd til? 

I starten av 2018 begynte idéen om å skape noe helt unikt i skolemarkedet, og det ville ta nøyaktig 1 år før vi stod klare med noe som skilte oss ut i Skole-Norge. 

Med god hjelp av en god venn og tidligere leder i et av Norges største forlag, i tillegg til gode tilbakemeldinger fra skoler i hele landet, fant vi frem til 2 unike løsninger som revolusjonerer hele måten skolene gjør innkjøp på:

1: Skolelyd tilbyr hodetelefoner med abonnement- Som eneste leverandør i Norge erstatter vi ødelagte hodetelefoner med splitter nye uansett hva som har skjedd. Les mer om abonnement her

2: Hos oss finner du de fleste hodetelefoner med lydbegrensning for å forebygge hørselsskader hos barna. Les mer om lydvett og forebygging av hørselsskader i vår fagblogg.

Våre Ansatte

Vi satser på mennesker. Nøkkelen til god virksomhetsstyring ligger ikke i teknologi og kompetanse alene. Det dreier seg om å jobbe med de rette menneskene. Der andre liker å være store, kommer vi med energi og ekstra service. 

Hos oss finner du mennesker du kan rådføre deg med og som er oppriktig interessert i å tilby din skole den beste løsningen.

Kontakt oss for en hyggelig prat.        

Inga K. Fauske

Salg- og Markedssjef

+47 236 54 377


André Rostad

Daglig leder

+47 939 13 416


Tom

Lagermedarbeider


Holder musene borte fra lageret

Support Team

Support@skolelyd.no

+47 23 65 43 77