Slik fungerer abonnement fra Skolelyd

1. Velg hodetelefon

Velg mellom mange forskjellige hodetelefoner spesielt tilpasset skolebruk.

Se utvalg her

2. Send inn din bestilling

Send inn din bestilling med antallet hodetelefoner dere trenger så sender vi ut en avtale til signering. 

Din opplevelse med vår kundeservice er vår høyeste prioritet, og du kan derfor regne med at vi svarer deg innen kort tid. Her vil vi passe på at all nødvendig informasjon kommer med, og du vil bli veiledet gjennom prosessen av en medarbeider som ønsker å skape gode samarbeid for fremtiden.

3. Signer og få hodetelefonene

Etter vi har mottatt signert avtale vil vi pakke og sende deres nye hodetelefoner så raskt som mulig. Normal levering 1-3 virkedager. Vi legger alltid med 10% ekstra hodetelefoner slik at dere har backup tilgjengelig med en gang og kan enkelt begynne å erstatte ødelagte headset. Avtalen varer i 2 år av gangen. 

4. Ødelagte headset? vi erstatter dem - uansett grunn.

Når du er klar for å få erstattet hodetelefoner gjør du som følger:

Har du bestilt TH-193, ROBU, Pluggy eller BT-Hybrid kan du gå til www.skolelyd.no/erstatninger og fylle ut skjemaet med serienummer. (Dette finner du på hodebøylen. For Pluggy finner du serienummer på kabelen)

Vi anbefaler at dere samler opp og sender oss retur først når alle backup hodetelefonene er brukt opp. På den måten sparer dere både penger og miljøet. 

Samme dag som vi mottar skjema sender vi nye i retur til dere. Vi kan også justere antallet backup hodetelefoner etter deres ønsker og behov underveis i abonnementet. (Behov for ekstra backup-headset medfører engangskostnad)

 

Er du allerede abonnent og har spørsmål til returordning og innsending av erstatninger for tidligere versjoner av våre headset – gå til www.skolelyd.no/onboarding

5. Hodetelefonene er deres eie

Så enkelt er det! Slik får du full kontroll over budsjettet og slipper å tenke på ødelagte hodetelefoner. 

Hodetelefonene er deres eie etter avsluttet abonnement.

I en hverdag fylt med viktige arbeidsoppgaver ønsker vi å gjøre situasjonen med ødelagte hodetelefoner lett og smidig. Med ubegrenset antall erstatninger for våre abonnenter. 

Spørsmål?

Kontakt oss 

Telefon: +47 23654377

mail: support@skolelyd.no 

Eller du kan chatte med oss live her på nettsiden.