fbpx

Typisk stilte spørsmål

1Er det noen oppstartskostnader med abonnement?
Det er ingen oppstartskostnader. Du betaler kun en årlig sum per headset + mva og frakt.
2Kan vi teste før vi kjøper?
Ja, dere kan bestille testheadset ved å klikke på denne lenken: www.skolelyd.no/testheadset/  Obs: kun 1 headset av hver type per skole.
3Hvor mye koster abonnementet totalt i løpet av 2 år?
Du må betale abonnementskostnaden 1 gang årlig. Hvis prisen er 100kr per år blir totalsummen for 2 år 200kr + frakt og mva. Dere får erstattet ødelagte hodetelefoner i hele perioden.
4Er hodetelefonene våre etter vi avslutter abonnementet?
De er deres etter endt abonnement.
5Hvor raskt leverer dere varer?
Vi pakker og sender varer hver dag så du kan forvente rask levering hver gang (1-5 dager) Du vil alltid få sporingsnummer og informasjon slik at du kan følge med på forsendelsen.
6Får vi en bedre pris om vi kjøper headset til alle elevene på skolen?
Send en forespørsel til support@skolelyd.no om dere ønsker å gjøre et storinnkjøp så ordner vi en ekstra god deal til dere.
7Inngår dere kommuneavtaler?
Ja, mange kommuner vil spare mye penger på å inngå en avtale sentralt. Da kan vi også skreddersy en løsning for enkel håndtering av erstatninger o.l. ved kjøp av abonnement. Ta i så fall kontakt med inga.fauske@skolelyd.no  for kommuneavtaler.
8Hvordan går vi frem for å få erstattet ødelagte headset? (abonnement)
Send en e-post til support@skolelyd.no med antallet hodetelefoner som er ødelagt. Vi sender deretter ut antallet dere trenger. Husk at de ødelagte headsettene må returneres til Skolelyd.
9Kan jeg kontakte en kunde for referansesjekk?
Se gjerne referanser på hovedsiden vår. På grunn av GDPR og personvern kan vi ikke gi ut referanser med mindre vi har et klart samtykke fra skole og kontaktperson. Men dere vil alltid kunne bestille gratis test-headset og teste selv. Det gjør du enkelt her: www.skolelyd.no/testheadset/ 
10Har deres hodetelefoner mikrofon?
Ja, alle våre hodetelefoner har mikrofon. Modellen Q2 har HD mikrofon.
11Hva er det minste antallet vi må kjøpe?
Vi har ingen minimumsbestilling. Men på grunn av fraktkostnader vil vi anbefale at dere allikevel setter dere en minimumsgrense selv, for å slippe høye fraktkostnader på småforsendelser.
12Får vi varer levert direkte til Skolen?
Ja, dere kan velge selv i utsjekk om dere ønsker å hente pakkene på nærmeste postkontor, eller om dere vil ha varene levert direkte på skolen.
13Hvilke enheter kan vi bruke deres hodetelefoner på?
PC, Ipad, android nettbrett, chromebook, mac, og andre enheter med 3,5mm jack plug (standard lydinngang for de aller fleste enheter). Er du usikker på om det funker på deres enhet? Bestill test-headset her: www.skolelyd.no/testheadset/ 
Buy now