Kjøpsbetingelser og GDPR

Siste oppdatering 14.05.2021

 

Kjøpsbetingelser

Priser

Sjekk nettsiden for priser. Skolelyd AS oppgir priser som gjelder 1 år av gangen. Vi kan allikevel gjøre endringer hvis det er store svingninger i valutamarkedet eller økning i avgifter. Frakt og mva faktureres i tillegg til pris for produktene. (dette kommer også frem i utsjekk).

Betaling

Betalingstiden er 30 dager fra fakturadato. 

Leveranse

Vi leverer varer til sending hver dag. Normalt leveres alle bestillinger innen 1-5 arbeidsdager. I visse høytider kan leveringstiden bli lenger. Husk å alltid ha fri adkomst for bil/lastebil til leveringsadressen dere har oppgitt ved bestilling. Skolelyd AS er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser som oppstår dersom det ikke er fri adkomst med bil/lastebil til leveringsadressen. 

Sortiment

Om en av våre varer blir utsolgt  tilbys en tilsvarende eller bedre vare til samme pris. 

Sikkerhetskrav

Skolelyd har alltid fokus på produktsikkerhet. Derfor følger vi krav som EU stiller til produktsikkerhet. Det betyr at alle varene våre er merket med CE-merket. (På produktets emballasje eller direkte på produktet).

Transportskader/manko

Kunden må alltid sjekke at både antall kolli og antall headset stemmer med det vi har avtalt!  Sjekk også at kolliene er uåpnede og uskadet.  Avvik må noteres på transportørens fraktbrev/håndterminal og deretter meddeles Skolelyd. Skader som oppdages etter levering, må meldes fra om til Skolelyd omgående per e-post (support@skolelyd.no), og senest 7 dager etter levering. Skolelyd tar ikke ansvar for transportskader/manko som meddeles etter 7 dager.

Reklamasjon

Reklamasjoner skal meldes Skolelyd sin kundeservice omgående etter at feil/mangler oppdages. Det er ikke anledning å returnere varer uten forhåndsgodkjenning.

Ved reklamasjon skal kunden opplyse om følgende:

  • Navn på skole og kontaktperson
  • Bilde (om mulig, sendes til support@skolelyd.no)
  • Beskrivelse av reklamasjon og ev. årsak

Hvis reklamasjon aksepteres av Skolelyd, vil kundeservice gi fraktinformasjon. Returvarer må emballeres forsvarlig. Skolelyd er ikke ansvarlig for eventuelle transportskader som oppstår under returen. Skolelyd har ikke ansvar for ting som returneres uten forhåndsgodkjenning.

Retur av varer/avbestilling

Retur av feilfrie varer skal godkjennes av skolelyd sin kundeservice. Dersom retur godkjennes, vil kundeservice gi fraktinformasjon. Returvarer skal være i originalemballasjen, og må emballeres forsvarlig. Skolelyd aksepterer ikke retur av varer som er skadet når de mottas av Skolelyd. Ved retur av feilfritt gods godskrives aldri mer enn 75 % av fakturert beløp, og fraktutgifter belastes kunden. Merk at alle reelle fraktutgifter tur/retur pluss returomkostninger til delvis dekning av påløpte kostnader belastes kunden. Det gjøres oppmerksom på at varer produsert og levert i spesiell utførelse ikke tas i retur (eks. bestillings-headset). Skolelyd har ikke ansvar for ting som returneres uten forhåndsgodkjenning. 

 

 

Cookies

Vi benytter såkalte «cookies» i kombinasjon med dine personopplysninger.

Har du spørsmål eller det er annet i forbindelse med dette ta kontakt med oss.

 

 

GDPR

Etter at du har registrert deg som kontaktperson i vår nettbutikk i forbindelse med etablering av kundeforhold vil vi behandle personopplysninger om deg, og er ansvarlig for denne informasjonen. Det vil forekomme personlig informasjon om deg i våre e-postsystemer, webtrafikk, lagrede dokumenter og vil således behandles i våre systemer.

Personopplysninger som vil brukes er navn, epost og telefonnummer, og vil håndteres av alle relevante avdelinger i vår organisasjon. Har du ved tidligere anledning bedt om eller samtykket til å motta nyhetsbrev fra oss vil også ditt navn, postnummer, bedriftsnavn og e-post bli lagret i vårt mailsystem. Du kan som alltid melde deg av vårt nyhetsbrev når som helst ved å bruke avmeldingsfeltet nederst i alle våre nyhetsbrev. Vi vil da slette deg fra tjenesten. 

Ved henvendelse til vårt kundesenter, enten direkte eller digitalt, vil de kunne benytte eventuell informasjon om deg til videre dialog og personlig oppfølging/betjening.

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med andre selskaper, virksomheter eller samarbeidspartnere. Det er du som eier dine personopplysninger, og du kan når som helst få innsyn i informasjon vi har om deg eller rette eventuelle feil. Er din opplevelse at vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt eller i henhold til lovverket, ta kontakt med oss eller Datatilsynet. 

 

 

 

 

Her er våre CE-godkjenninger

Certificate of Compliance (TH102 og TH-193)

Certificate of Compliance (Q2)

Declaration of Conformity (TH102 og TH-193)

Declaration of Conformity (Q2 - RoHS)

Buy now