10 tips når du velger leverandør av hodetelefoner


I et hav av leverandører,

Velg en leverandør som…
 1. Har erfaring på skolemarkedet, som kjenner til hvordan lærere jobber, og hvilke læringssituasjoner hodetelefoner spiller en viktig rolle.
 2. Tilbyr tidsbesparende løsninger som sikrer beholdningen deres til enhver tid.
 3. Har rimelige priser, men likevel leverer kvalitet.
 4. Leverer på kort tid og som har fokus på kun det produktet du trenger. Det vil si at leverandøren jobber aktivt med å forbedre og innhenter tilbakemeldinger fra skoler for å optimalisere produktet for kundens reelle behov.
 5. Har et hjerte for skolene, og har barna og barnas hørsel i fokus.
 6. Er lett tilgjengelige på telefon, mail eller andre kanaler for dere, og som har et ønske om å finne den beste løsningen for din skole.
 7. Har hodetelefoner som er kompatible med skype, teams, hangout og andre video- og konferanseløsninger.
 8. Har fokus på sikkerhet. CE-godkjenning er pålagt for å selge hodetelefoner i og til Norge. Sørg alltid for at produktet er CE-godkjent for deres og barnas sikkerhet.
 9. Ønsker å hele tiden forbedre seg, åpne for konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger.
 10. Har produkter som treffer deres behov med nødvendige detaljer. For eksempel innebygd mikrofon, myke øreputer for fokus ved lengre lytteperioder m.m.

 11. Vi i Skolelyd er opptatt av å yte den beste servicen til alle landets skoler. Derfor jobber vi aktivt for å forbedre oss og vil at lærere, rektorer og kommuner skal vite at vi virkelig brenner for å hjelpe skolene.
  Vi setter barna i fokus og tester alltid hodetelefonene før vi tar inn et nytt produkt. Både med tanke på lydnivå, komfort og om de lett går i stykker.

  Som eneste leverandør i landet tilbyr vi en abonnementsløsning der vi erstatter ødelagte hodetelefoner uansett årsak. Som abonnent hos skolelyd vil du til enhver tid få påfyll av hodetelefoner når noe går i stykker. Det eneste du behøver å gjøre er å sende de ødelagte hodetelefonene i retur til oss, og vi vil sende nye tilbake. Du tenker kanskje: “Erstatter de virkelig uansett grunn?” Og ja, det gjør vi. Vi er opptatt av å la barn være barn, og at uhell kan skje er ikke til å unngå.

  Alle våre produkter er kompatible og testet i samtaler på teams, hangout, skype, zoom med flere.

  Alle våre hodetelefoner er CE-godkjent og du finner godkjenningene på våre nettsider.

  Les gjerne mer om abonnement her: www.skolelyd.no/abonnement